Vaša psihoterapevtka

Moj pristop

Psihoanalitična Psihoterapija

Sem specializantka psihoanalitične psihoterapije, ki pri svojem delu združujem tudi znanja s področja:

  • VKT (vedenjsko-kognitivne terapije, predvsem t. i. Acceptance and Commitment Therapy);
  • Nevrolingvističnega programiranja (NLP);
  • Socialnih veščin, s poudarkom na medosebnem komuniciranju;
  • Life-coachinga;

Študij psihoanalitične psihoterapije sem zaključila na univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Poleg tega sem končala vse tri stopnje nevrolingvističnega programiranja (NLP). Prvo stopnjo (Practitioner NLP)sem končala v Ljubljani, drugo (Master Practitioner NLP) na univerzi Santa Cruz v Kaliforniki pod mentorstvom Roberta Diltsa in Judy deLozier in tretjo (NLP Coach) v Orlandu na Floridi pod mentorstvom dr Richarda Bandlerja.

Na področju socialnih veščin sem se izobraževala v Angliji, uspešno sem opravila izpit in pridobila certifikat, ki ga podeljuje London Chamber of Commerce, izobraževanje s področja transformacije konflikta sem opravila na Harvard Law School v Bostonu, ZDA in trening asertivne komunikacije pri dr Roberti Giurco v Trstu.

Obsežen program s področja coachinga pa sem zaključila pod okriljem International Coaching Community (akreditacija ICF), trener Joseph O’Connor.

S področja komunikacije sem napisala pet priročnikov in številne članke o medosebnih odnosih.

Delam tudi v angleščini, srbohrvaščini in italijanščini.

Kot predavateljica na temo osebnostnih motenj sodelujem v programu OMRA (omra.si), ki je akronim za program z naslovom Z večjo pismenostjo o duševnem zdravju do obvladovanja motenj razpoloženja. Poglavitni cilj inovativnega programa OMRA je seznaniti prebivalstvo, kaj je duševno zdravje in kako se soočiti ter obvladovati motnje razpoloženja.

V celoti spoštujem in delam v skladu z normativi Etičnega kodeksa Evropske zveze za psihoterapijo (EAP), Etičnega kodeksa ECPP, Etičnega kodeksa Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP) in Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Scroll to Top